loader
Foto

Festivalul de la Gărâna: Luiza Zan Project la "Cap de afiș"

Luiza Zan Project este un proiect de classic jazz de o înaltă clasă interpretativă, de o mare fineţe şi într-o prezentare artistică de nivel internaţional.

 

Roxana Morun
Cap de afiș

Minunata voce a Luizei Zan a fost recompensată cu Premiul Juriului în 2003 şi cu Premiul II în 2004, la Montreux Jazz Voice Competition.

Luiza Zan a fost invitată pe scenele marilor festivaluri de jazz din România, dar şi pe cele europene, a cântat alături de personalităţi internaţionale ca Tim Kirkpatrck, Geri Allen, Omar Hakim, Erik Harland. Printre muzicienii români cu care a colaborat se numără Liviu Butoi, Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Alex Man, Vlaicu Golcea, Cristiana Soleanu, Byron.

Luiza Zan a mai urcat pe scena de la Festivalului de Jazz de la Gărâna în 2011, alături de Liviu Butoi, dar în 2013, la ediţia a XVII- a, a cântat împreună cu Berkes Balazs (contrabas), Gyarfas Istvan (chitară), Rick Condit (saxofon).

Concertul a fost înregistrat la festivalul de la Gărâna și este difuzat în cadrul emisiunii "Cap de afiș" pe TVR 3 vineri 13.12 de la ora 19.00 (cu reluare sâmbătă 14.12 de la ora 6.00) şi pe TVR Timişoara duminică 15.12 de la ora 17.00.

15:30 Minorităţi în limba sârbă

16:00 Prim plan obiectiv – direct

prima parte
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara