loader
Foto

Galerie foto

Festivalul de Operă şi Operetă a ajuns la ediţia a XI-a

În perioada 20-31 august 2015, va avea loc la Timişoara, ediţia a XI-a a Festivalului de Operă şi Operetă.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Manifestarea organizată de Opera Naţională Română Timişoara în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Timişoara şi Casa de Cultura a Municipiului Timişoara, va cuprinde şapte spectacole (trei opere, două operete, un musical şi un concert extraordinar cu participarea Corului Regal Venlona din Venlo, Olanda).

Spectacolele se vor desfăşura la Teatrul de Vara din Parcul Rozelor Timisoara. Intrarea este liberă.

Despre succesul acestui festival, dar şi despre spectacolele prezentate vom dsicuta cu Cristian Rudic, bariton la Opera Naţională Română din Timişoara.

Alexandru Pintea este un tânăr dansator al Opera Naţională Română din Timişoara. Pe lânga spectacolele în care joacă la acestă prestigioasă instituţie, Alexandru are însă şi alte proiecte personale.

Dansează în spectacolelde dans contemporan şi în videoclipuri, joacă în spetacole de teatru şi, de curând, a intrat la Facultatea de Teatru a Universităţii de Vest din Timişoara. Câtă pasiune pune în ceea ce face ne va spune chiar el.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 17.08.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 18.08.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

0:30 Timișoara CCE (R)

(Reluare)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara