loader
Foto

Festivalul „Mariana Draghicescu”: invitat special Ansamblul Bârzava din Reşiţa

Ansamblul Bârzava din Reşiţa a fost invitat special în Gala Laureaţilor Festivalului Concurs „Mariana Draghicescu”, ediţia a XIII –a.  Înregistrarea Galei a fost difuzată joi, 22 octombrie, în emisiunea "Cântec și Poveste" de la TVR 3.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Vă dăm întâlnire cu Gala Laureaţilor Festivalului Concurs Naţional “Mariana Drăghicescu” alături de preşedintele juriului Gelu Stan de la Radio Timişoara, orchestra ansamblului profesionist Banatul din Timişoara şi bineînţeles laureaţii ediţiei a XIII –a.

Invitaţi în recital: Iulia Mihai – câştigătoarea Marelui Premiu în 2014, Ciprian Pop, Felicia Stoian, Olguţa Berbec, Mariana Boţoacă şi Dumitru Teleagă.

Momente instrumentale de suflet cu trompetisul Ştefan Constantin Moacă şi clarinetistul Remus Novac.

Vom urmări şi inregistrări cu Marianei Draghicescu din arhiva TVR iar ansamblul Bârzava din Reşiţa aduce în scenă suite de jocuri sârbeşti şi bănăţene.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 22.10.2015 de la ora 20.00, iar pe TVR Timișoara duminică 25.10.2015 de la ora 19.00.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara