loader
Foto

Festivalul Naţional „Din Comoara Satului” de la Ghiroda- Gala Laureaților

Sava Negrean Brudaşcu şi laureaţii festivalului concurs „Din Comoara Satului” – Ghiroda 2016 sunt la "Cântecul de acasă".

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Vă invităm să urmăriţi decernarea premiilor şi Gala Laureaţilor Festivalului Naţional Concurs “Din Comoara Satului” – Ghiroda, Timiş.

Participă tinerii interpreţi Radu Goţa, Silvia Bordeianu, Geanina Gavrilă, Denisa Rolnic, Luminiţa Dejan, Ionela Sterp, Ioan Surdu, Simona Alexandru şi Cristina Bugnar.

Invitaţi speciali ai acestei ediţii au fost Sava Negrean Brudaşcu şi taragotistul Ioan Berci.

Ansamblul folcloric “Cununa Timişului” din Ghiroda, instruit de coregrafii Brânduşa şi Nicolae Stănescu au adus inca o bucurie publicului present la spectacol cu frumoase şi autentice jocuri bănăţene.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 10.11.2016 de la ora 19.00, cu reluare vineri 11.11.2016 la ora 10.00, iar pe TVR Timișoara duminică 6.11.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 7.11.2016 de la ora 12.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


16:00 Forum economic

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara