loader
Foto

Florica Mureșan: "Tot aștept să-mi fie bine" | VIDEO

Cântecul Floricăi Mureşan ne vorbește despre frumuseţea Câmpiei Crişurilor din ținutul Aradului şi despre oamenii acestor locuri.

 

Dăscăliţă şi deopotrivă interpretă de folclor, Florica si-a început cariera didactică la Arad, unde în paralel, a colaborat ca şi solist vocal cu Casa de Cultură a Municipiului şi Orchestra Populară a Filarmonicii de Stat Arad, aflată sub conducerea muzicală a lui Petrică Paşca.

De altminteri cu această orchestră realizează şi primul său album la Electrecord - "Pentru badea ce-am avut", semnat de redactorul muzical Roxana Gibescu. Îmbrăţişează cariera didactică din învăţământul preşcolar însă rămâne loială şi folclorului. Mărturiseşte că se întoarce mereu în satul natal Mişca, izvor şi inspiraţie pentru cântece sale.

18:30 Monocrom

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara