loader
Foto

Folclor din Banat și din întreaga lume la "Ora de Vară"

Felicia Stoian propune telespectatorilor muzică instrumentală din Banat cu Petrica Viţa şi fragmente din Festivalul Inimilor 2014.

 

Felicia Stoian
Ora de Vară

În prima parte a emisiunii îl aniversăm pe taragotistul bănăţean Petrică Viţa, care vineri 25 iulie îşi aniversează ziua de naştere. În studio o avem invitată pe Georgiana Viţa, cea care continuă tradiţia părinţilor ei Ramona și Petrică Viţa.

În partea a doua dansuri spectaculoase şi costume de un pitoresc fară egal nu lasă să se stingă ecourile Festivalului Inimilor de la Timişoara: Ansamblul Panghat Performing Arts Group din Ahmedabad – India, Ansamblul Hasad din Zonguldak – Turcia, Ansamblul Clog America din South Jordan, Utah – SUA, Ansamblul Gkud Alat- Swisslion din Trebinje – Bosnia-Herţegovina și Ansamblul Alianza din Saltillo – Mexic.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara vineri 25.07.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara sâmbătă 26.07.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+

3:30 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)

4:00 Descoperă vestul

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara