loader
Foto

"Forum Economic": În România sunt peste 700 de firme cu capital sârbesc, jumătate în Timiș | VIDEO

România a fost anul trecut al cincilea partener de export al Serbiei. În țară noastră își desfășoară activitatea peste 700 de firme cu capital sârbesc iar aproape jumătate dintre acestea sunt în județul Timiș. Despre subiect, pe larg, în emisiunea "Forum Economic".

 

Adriana Pinti
Forum economic

.
Invitați: Darius Georgiu - vicepreședinte CCIAT, Amalia Matei - purtător de cuvânt Aeroportul Internațional Timișoara și Dan Pintilie - om de afaceri.

Colaborarea economică dintre cele două țări are loc în aproape toate domeniile de activitate, numărul societăților cu capital sârbesc din țară noastră fiind în creștere.

Din dorința de a întări relațiile economice și comerciale dintre cele două țări a avut loc la Belgrad, în Serbia, un forum economic, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu cele două Camere de Comerț naționale- română și sârbă.

21:30 Minorităţi în limba rromă (R)

(Reluare)

22:00 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 
Bucova: mirosul naturii, povești încă nespuse. Și Via Transilvanica

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 15:45, la TVR Timișoara, vă invităm la o ediție de primăvară la "Drumuri aproape".

Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Luni, 6 mai, de la ora 13:00, urmărim o ediție "Timișoara de Poveste" despre Palatul Episcopal Ortodox. Realizator - Ioana Achim Surugiu

 

#tvrtimisoara