loader
Foto

Fostul sef DNA Timișoara s-a sinucis

Procurorul s-a aruncat de la etajul sediului DNA.

 

Ana Maria Chevereșan
Telejurnal Regional TVR Timișoara

Fostul sef al DNA Timisoara a murit in acasta dimineata dupa ce a cazut de la etajul sase al sediului Directiei Nationale Anticoruptie.

Anchetatorii au deschis o ancheta care va stabili daca este vorba de o sinucidere sau de un accident, desi toate probele conduc spre ipoteza ca procurorul s-a sinucis. Fereastra de la biroul sau aflat la etajul 6 era larg deschisa.

Reporter: Ramona Carpenisan, Ana Maria Cheverașan. Imaginea: R. Carpenisan, D. Radivoi, M. Pinti.

Procurorul Tamas Schiffbeck a venit in aceasta dimineata la serviciu, a mers in birou, a stat de vorba cu colegii iar apoi a intrat in biroul sau. Imediat dupa, trupul neinsufletit i-a fost gasit pe aleea din dreptul cladirii in care se afla sediul DNA Timisoara.

Colegii lui spun ca nimic din comportamentul lui din aceasta dimineata nu anunța acest gest. Fostul procuror sef DNA, Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Tamas Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în anul 2015. Dosarul de moarte suspecta a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis care au inceput cercetarile.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,00 și 22,00 (de la ora 22,00 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Ulterior, emisiunea poate fi vizionată și mai sus.

11:00 Sarea în bucate (R)

(Reluare)

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara