loader
Foto

Fostul sef DNA Timișoara s-a sinucis

Procurorul s-a aruncat de la etajul sediului DNA.

 

Ana Maria Chevereșan
Telejurnal Regional TVR Timișoara

Fostul sef al DNA Timisoara a murit in acasta dimineata dupa ce a cazut de la etajul sase al sediului Directiei Nationale Anticoruptie.

Anchetatorii au deschis o ancheta care va stabili daca este vorba de o sinucidere sau de un accident, desi toate probele conduc spre ipoteza ca procurorul s-a sinucis. Fereastra de la biroul sau aflat la etajul 6 era larg deschisa.

Reporter: Ramona Carpenisan, Ana Maria Cheverașan. Imaginea: R. Carpenisan, D. Radivoi, M. Pinti.

Procurorul Tamas Schiffbeck a venit in aceasta dimineata la serviciu, a mers in birou, a stat de vorba cu colegii iar apoi a intrat in biroul sau. Imediat dupa, trupul neinsufletit i-a fost gasit pe aleea din dreptul cladirii in care se afla sediul DNA Timisoara.

Colegii lui spun ca nimic din comportamentul lui din aceasta dimineata nu anunța acest gest. Fostul procuror sef DNA, Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Tamas Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în anul 2015. Dosarul de moarte suspecta a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis care au inceput cercetarile.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,00 și 22,00 (de la ora 22,00 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Ulterior, emisiunea poate fi vizionată și mai sus.

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 
Reducerea risipei alimentare | VIDEO

Reducerea risipei alimentare | VIDEO

publicat: marţi, 19 martie 2024

A fost promulgată legea privind reducerea risipei alimentare. Magazinele și supermarketurile vor fi obligate să vândă la preț redus alimentele ...

Duminica - 17 marie, ora de la ora 16:00 și 22:00, pe TVR Timișoara, a fost difuzată o ediție specială "Cântec și Poveste".

Felicia Stoian v-a invitat  la o nouă ediție live "Cântecul  de acasă" vineri, 15 martie, de la ora 16:00.

 

#tvrtimisoara