loader
Foto

Galerie foto

Fotbal, badminton și atletism la "În Prelungiri"

Două dintre cele mai medaliate sportive din vestul ţării vin „În prelungiri” după un început de an promiţător şi cu gândul la competiţii majore.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Deşi ACS Poli pare să se fi desprins în lupta pentru promovarea în eşalonul de elită al fotbalului autohton, weekendul acesta rezervă trupei lui Dan Alexa o deplasare în chiar fieful unei contracandidate, FC Olt.

De cealaltă parte, Metalul Reşiţa pare condamnată să câştige în faţa Olimpiei Satu Mare pentru a nu ucide şi ultima speranţă pentru Liga 1.(w500)

"În Prelungiri" vine Iosif Rotariu, fostul internaţional şi jucător al lui Poli Timişoara.

Două dintre cele mai medaliate sportive din vestul ţării vin „În prelungiri” după un început de an promiţător şi cu gândul la competiţii majore.

Timișoreanca Adelina Pastor (foto sus) a fost vedeta lotului național la Campionatele Balcanice de atletism Indoor de la Istanbul, atleta de la CSM Timișoara aducând două titluri pentru România. Începutul de sezon perfect a fost completat de participarea la Campionatele Europene de sală de la Praga.

Revenită în badminton după accidentarea suferită la Internaţionalele României, Sonia Olariu (foto jos) a obţinut „paşaportul” pentru Baku şi pentru prima ediţie a Jocurilor Olimpice Europene.

Competiţia de mare anvergură, aflată la debut, este organizată de Comitetul Olimpic European şi aduce la start peste 6.000 de sportivi ce vor lupta pentru 239 de medalii.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 25.04.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 26.04.2015 de la 1.45.

(w882)

 

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara