loader
Foto

Galerie foto

Fotbal, handbal și motociclism la "În Prelungiri"

Sâmbătă, de la ora 17, „În prelungiri” vine cu ultimele noutăţi după meciul Dinamo – Poli dar şi cu detalii de la Campionatul Mondial de handbal feminin şi perspectivele motociclismului românesc.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

În prima parte, profesorul Jackie Ionescu şi una din cele mai importante voci ale jurnalisticii sportive din Romania, Nicolae Secoşan, analizează etapa de liga întâi, cu accent pe partida din ”Ştefan cel Mare”, prestaţia tricolorelor la Mondialul din Serbia şi efectele revenirii lui Dragan Petricevici pe banca tehnică a echipei de baschet masculin, B.C. Timişoara.

În cea de a doua parte, încercăm să răspundem la întrebarea: face pasul decisiv România către elita motociclismului mondial? Invitaţi vor fi preşedintele Federaţiei Române de specialitate, Cristian Mureşan şi cele mai importante nume ale acestui sport din ţara noastră: Robert Mureşan şi Ionel Pascotă.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 14.12 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 14.12 la ora 23.00 și luni 16.12 la ora 15.30.

(w882)

 

0:30 Monocrom (R)

(Reluare)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara