loader
Foto

Galerie foto

Fotbal, handbal și motociclism la "În Prelungiri"

Sâmbătă, de la ora 17, „În prelungiri” vine cu ultimele noutăţi după meciul Dinamo – Poli dar şi cu detalii de la Campionatul Mondial de handbal feminin şi perspectivele motociclismului românesc.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

În prima parte, profesorul Jackie Ionescu şi una din cele mai importante voci ale jurnalisticii sportive din Romania, Nicolae Secoşan, analizează etapa de liga întâi, cu accent pe partida din ”Ştefan cel Mare”, prestaţia tricolorelor la Mondialul din Serbia şi efectele revenirii lui Dragan Petricevici pe banca tehnică a echipei de baschet masculin, B.C. Timişoara.

În cea de a doua parte, încercăm să răspundem la întrebarea: face pasul decisiv România către elita motociclismului mondial? Invitaţi vor fi preşedintele Federaţiei Române de specialitate, Cristian Mureşan şi cele mai importante nume ale acestui sport din ţara noastră: Robert Mureşan şi Ionel Pascotă.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 14.12 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 14.12 la ora 23.00 și luni 16.12 la ora 15.30.

(w882)

 

9:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara