loader
Foto

Galerie foto

Fotbal și K1 la "În Prelungiri"

La "În Prelungiri" discutăm despre competițiile importante ale săptămânii.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Egalul obținut în fața ultimei clasate în Liga 1, Corona Brașov, sporește și mai mult suspansul finalului de stagiune pentru ACS Poli Timișoara.

Dincolo de rezultatele obținute sub comanda lui Dan Alexa răman așteptările conducerii de a impune echipei spiritul de luptă pe care actualul tehnician l-a avut ca jucător.

În contextul unor rezultate surprinzătoare pe care contracandidatele la retrogradare le obțin în ultimele etape, misiunea devine însă și mai delicată.

Dan Alexa vine În prelungiri pentru a răspunde în direct dilemei moromețiene: pe ce te bazezi?...

Doi dintre cei mai importanți eroi de K-1 ai tuturor timpurilor, Jerome Le Banner și Xhavit Bajrami vin la Reșița pentru a urmări la lucru noua generație de luptători în GalaSuperkombat World Grandprix.

Celebru pentru confruntările sale epice în ring, dar și pentru episodicele prezențe în cinematografie, francezul Le Banner, acum în vârstă de 41 de ani, îl va însoți pe conționalul său Brice Guidon în lupta serii cu lugojeanul Raul Cătinaș. Pe de altă parte, albanezul Bajrami îl va supraveghea din colț pe Elven Slijvar în fața unui dur al disciplinei, conaționalul nostru Sebastian Ciobanu.

În direct de la Reșița vom pune gala la cale cu o legendă a acestui sport, Benjamin Adegbuyi.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 12.04.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 12.04.2014 la ora 23.30 și luni 14.04.2014 la ora 15.30.

(w882)

 

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)

9:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara