loader
Foto

Galerie foto

Fotbal și K1 la "În Prelungiri"

La "În Prelungiri" discutăm despre competițiile importante ale săptămânii.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Egalul obținut în fața ultimei clasate în Liga 1, Corona Brașov, sporește și mai mult suspansul finalului de stagiune pentru ACS Poli Timișoara.

Dincolo de rezultatele obținute sub comanda lui Dan Alexa răman așteptările conducerii de a impune echipei spiritul de luptă pe care actualul tehnician l-a avut ca jucător.

În contextul unor rezultate surprinzătoare pe care contracandidatele la retrogradare le obțin în ultimele etape, misiunea devine însă și mai delicată.

Dan Alexa vine În prelungiri pentru a răspunde în direct dilemei moromețiene: pe ce te bazezi?...

Doi dintre cei mai importanți eroi de K-1 ai tuturor timpurilor, Jerome Le Banner și Xhavit Bajrami vin la Reșița pentru a urmări la lucru noua generație de luptători în GalaSuperkombat World Grandprix.

Celebru pentru confruntările sale epice în ring, dar și pentru episodicele prezențe în cinematografie, francezul Le Banner, acum în vârstă de 41 de ani, îl va însoți pe conționalul său Brice Guidon în lupta serii cu lugojeanul Raul Cătinaș. Pe de altă parte, albanezul Bajrami îl va supraveghea din colț pe Elven Slijvar în fața unui dur al disciplinei, conaționalul nostru Sebastian Ciobanu.

În direct de la Reșița vom pune gala la cale cu o legendă a acestui sport, Benjamin Adegbuyi.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 12.04.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 12.04.2014 la ora 23.30 și luni 14.04.2014 la ora 15.30.

(w882)

 

10:00 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara