loader
Foto

Galerie foto

Fotbal în vremea cantonamentelor și volei în plin sezon

Doi dintre cei mai pertinenți și apreciați analiști și comentatori sportivi, profesorul Jackie Ionescu și Nicolae Secoșan, trec în revistă stadiul pregătirilor echipelor de fotbal din regiune cu mai puțin de o lună înaintea reluării ligii secunde.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Înaintea cantonamentului din Antalya, Dan Alexa și compania susțin ultimul test acasă împotriva liderului din C4, Național Sebiș.

Gugulanii caută soluția de echipă pentru noul sezon după schimbările din această iarnă în partide test susținute la Caransebeș, în vreme ce Șoimii Pâncota își încarcă bateriile la munte la Arieșeni.

Partea a doua a emisiunii e dedicată singurei prezențe în eșalonul de top al unei echipe din zonă la volei feminin, CSM Lugoj. Cu o formulă tânără dar decisă să reînoade tradiția performanțelor la Lugoj, fetele lui Valerijan Luka sunt pe 8 în Divizia A și așteaptă în Sala Sporturilor Kunst Ghermănescu accesul în primele patru în Cupa României.

"În prelungiri" vin Mircea Brudiu, manager sportiv, și căpitanul echipei de pe Timiș, Ionela Canea.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 7.02.2015 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 8.02.2015 de la ora 1.45.

(w882)

 

22:00 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara