loader
Foto

Galerie foto

Final de sezon 2013 la „În prelungiri”

Fotbal şi baschet la ultima ediţie, în direct, a emisiunii „În prelungiri” din 2013.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Sâmbătă, de la ora 17, charismaticul antrenor Ionuţ Popa revine după un an într-o emisiune de televiziune, pentru a trage concluziile asupra lui 2013.

Formula din platou este completată de noua senzaţie dintre buturile lui Poli, Eduard Pap, cel care a închis poarta în faţa multiplei campioane CFR Cluj, şi nelipsitul profesor Jackie Ionescu.

În partea a doua încercăm să aflăm secretele unui succes unic în baschetul românesc. Campioana feminină Universitatea Goldiş ICIM Arad este neînvinsă,vreme de un sezon, în toate cele trei competiţii în care participă: campionatul intern, Cupa României şi Liga Europei Centrale.

În faţa dumneavoastră vin doi din artizanii performanţei: managerul Marcel Urban şi antrenorul portughez Jose Araujo.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 21.12 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 21.12 la ora 23.00 și luni 23.12 la ora 15.30.

(w882)

 

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara