loader
Foto

Fotbalul pasional între “judeţ” şi „naţională”

Două dintre cele mai bune produse ale fotbalului bănăţean vin "În prelungiri", alături de Florin Mihoc şi de profesorul Jackie Ionescu.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Paul Codrea face parte din ultima generaţie a fotbalului românesc care a participat la o competiţie finală, Europeanul din 2008 iar Iosif Rotariu din aceea care, la Copa del Mondo 1990, readucea România la un mondial după 20 de ani.

De la analiza jocului tricolorilor în faţa Irlandei de Nord pe Arena Naţională şi până la pătimaşa trăire a suporterilor pentru alb-violet pe tăpşanele ligii a patra alături de ASU Politehnica Timişoara, emisiunea e consistent ilustrată.

Nu lipsesc analizele şi rezumatele confruntărilor de la Pâncota, Caransebeş ori Târlungeni, cu aplecare mai cu seamă pe bătălia directă pentru promovare între ACS Poli Timişoara şi Metalul Reşiţa.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 15.11.2014 ora 17:00.

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)

13:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara