loader
Foto

Galerie foto

Fotografi de top la Timişoara

Vernisajul InterFoto va avea loc în data de 3 iulie, la Galeria Mansarda a Facultăţii de Arte şi Design.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Cel mai amplu eveniment dedicat fotografiei are loc în luna iulie. InterFoto a fost iniţiat în 2010 şi se bucură de participarea unor fotografi de renume mondial.

Ateliere, expoziţii şi întâlniri cu imagini de neuitat. Cam asta vă propune această ediţiei a InterFoto Timişoara.

Amănunte primim, în direct, dinspre Camil Mihăescu, director al Departamentului de Design şi Arte Aplicate din cadrul Facultăţii de Arte şi Design din Timişoara, care vine însoţit de către un colaborator de nădejde: artistul-fotograf Sergio Morariu.

Lugojeanul Vasile Stoica a pornit într-o nouă aventură. Atletul paraplegic a luat drumul Strasbourgului chiar în această dimineaţă, înconjurat fiind de către prieteni, motociclişti, dar şi înalţi funcţionari de stat.

Vasile Stoica poposeşte, preţ de jumătate de ceas şi în studioul TVR Timişoara, unde va fi însoţit de către doamna Mihaela Ungureanu, preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţie a Persoanelor cu Dizabilităţi.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 30.06.2015 la ora 20.00, cu reluare miercuri 1.07.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

 

2:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara