loader
Foto

“Frumoasa și Bestia” se joacă la Timișoara cu casa închisă

Publicul timişorean s-a îndrăgostit de povestea Frumoasei care iubeşte o bestie!

 

Ana Maria Chevereșan
Telejurnal TVR Timișoara

La a doua reprezentaţie a spectacolului Disney-Beauty and the Beast, biletele s-au epuizat cu două săptămâni înainte de spectacolul care a avut loc aseară, la Teatrul Naţional din Timişoara. Copii şi adulţi deopotrivă au umplut Sala Mare a Naţionalului şi au fost martorii unei poveşti de dragoste, spuse pe acorduri muzicale. Detalii despre spectacol aflăm de la Ada Hausvater– directorul Teatrului Național Mihai Eminescu din Timișoara.

Muzicalul "Beauty and the Beast" este rezultatul colaborării dintre Teatrul Naţional şi Opera Română din Timişoara. Povestea este pusă în scenă de actori, solişti, balerini şi membri ai Corului Operei Române. Este prima adaptare musical din România a celebrului basm Disney.

Premiera a avut loc în decembrie anul trecut, însă şi a doua reprezentaţie s-a jucat cu casa închisă şi a reuşit să ridice în picioare publicul de toate vârstele.

Februarie a fost declarată luna iubirii la Teatrul Naţional, astfel că şi în următoarele două săptămâni publicul timişorean are ocazia de a fi martorul poveştilor de dragoste spuse la scenă deschisă.

Reporter: Ana Maria Chevereșan, Imaginea: Dan Radivoi

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,20 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

20:30 Teatru TV
21:30 Descoperă vestul
 
In Memoriam Tiberiu Ceia | VIDEO

In Memoriam Tiberiu Ceia | VIDEO

publicat: vineri, 31 martie 2023

Joi, ora 20.30, la TVR Timișoara a fost difuzată o ediție "In Memoriam Tiberiu Ceia"    

Rețeta de scrob de post | VIDEO

Rețeta de scrob de post | VIDEO

publicat: joi, 30 martie 2023

Urmărim la TVR Timișoara o nouă ediție la "Sarea în bucate". Prezintă - Dan Liuț, realizator -  Veronica Mihoc.

Forum economic: Mașina second hand vs una nouă | VIDEO

Prea sărac pentru ceva ieftin. Se aplică, în România, pe piața auto.  Depinde însă de multe argumente, oferite în emisiunea "Forum Economic", la ...