loader
Foto

“Frumoasa și Bestia” se joacă la Timișoara cu casa închisă

Publicul timişorean s-a îndrăgostit de povestea Frumoasei care iubeşte o bestie!

 

Ana Maria Chevereșan
Telejurnal Regional TVR Timișoara

La a doua reprezentaţie a spectacolului Disney-Beauty and the Beast, biletele s-au epuizat cu două săptămâni înainte de spectacolul care a avut loc aseară, la Teatrul Naţional din Timişoara. Copii şi adulţi deopotrivă au umplut Sala Mare a Naţionalului şi au fost martorii unei poveşti de dragoste, spuse pe acorduri muzicale. Detalii despre spectacol aflăm de la Ada Hausvater– directorul Teatrului Național Mihai Eminescu din Timișoara.

Muzicalul "Beauty and the Beast" este rezultatul colaborării dintre Teatrul Naţional şi Opera Română din Timişoara. Povestea este pusă în scenă de actori, solişti, balerini şi membri ai Corului Operei Române. Este prima adaptare musical din România a celebrului basm Disney.

Premiera a avut loc în decembrie anul trecut, însă şi a doua reprezentaţie s-a jucat cu casa închisă şi a reuşit să ridice în picioare publicul de toate vârstele.

Februarie a fost declarată luna iubirii la Teatrul Naţional, astfel că şi în următoarele două săptămâni publicul timişorean are ocazia de a fi martorul poveştilor de dragoste spuse la scenă deschisă.

Reporter: Ana Maria Chevereșan, Imaginea: Dan Radivoi

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,20 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

1:00 În prelungiri (R)

(Reluare)

2:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara