loader
Foto

“Frumoasa și Bestia” se joacă la Timișoara cu casa închisă

Publicul timişorean s-a îndrăgostit de povestea Frumoasei care iubeşte o bestie!

 

Ana Maria Chevereșan
Telejurnal Regional TVR Timișoara

La a doua reprezentaţie a spectacolului Disney-Beauty and the Beast, biletele s-au epuizat cu două săptămâni înainte de spectacolul care a avut loc aseară, la Teatrul Naţional din Timişoara. Copii şi adulţi deopotrivă au umplut Sala Mare a Naţionalului şi au fost martorii unei poveşti de dragoste, spuse pe acorduri muzicale. Detalii despre spectacol aflăm de la Ada Hausvater– directorul Teatrului Național Mihai Eminescu din Timișoara.

Muzicalul "Beauty and the Beast" este rezultatul colaborării dintre Teatrul Naţional şi Opera Română din Timişoara. Povestea este pusă în scenă de actori, solişti, balerini şi membri ai Corului Operei Române. Este prima adaptare musical din România a celebrului basm Disney.

Premiera a avut loc în decembrie anul trecut, însă şi a doua reprezentaţie s-a jucat cu casa închisă şi a reuşit să ridice în picioare publicul de toate vârstele.

Februarie a fost declarată luna iubirii la Teatrul Naţional, astfel că şi în următoarele două săptămâni publicul timişorean are ocazia de a fi martorul poveştilor de dragoste spuse la scenă deschisă.

Reporter: Ana Maria Chevereșan, Imaginea: Dan Radivoi

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,20 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)

13:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara