Urmărim o ediție "Sarea în bucate" despre ceea ce înseamnă gastronomie bănățeană. Marți, 5 decembrie, de la 20.30, la TVR Timișoara.
Când vorbim de gastronomia Banatului spunem și mâncare sârbească și ungurească și nemțească.
.




Când vorbim de gastronomia Banatului spunem și mâncare sârbească și ungurească și nemțească.
.
publicat: luni, 24 martie 2025
Dinamica pozitivă a mediului online este evidentă în România în ultimii ani, datele indicând o utilizare tot mai intensă a internetului atât în ...
publicat: vineri, 14 martie 2025
Colecția de fotografie veche intitulată „Bănățeni în ţoalele lor”, prezentată de Dalida Groza, reprezintă un valoros document etnografic.
publicat: marţi, 11 martie 2025
Cel mai mare producător de pavaje din România, Elis Pavaje , a încheiat lucrările pentru extinderea fabricii sale din Stoenești, Prahova.