loader
Foto

Galerie foto

Grila de primăvară TVR Timişoara vă aduce ştiri, sport şi reportaje

Din 17 aprilie, TVR Timişoara extinde programul dedicat sportului, reia seria „Izolaţi în România” cu noi reportaje filmate în zonele mai puţin cunoscute ale ţării şi introduce o emisiune magazin în week-end.

 

Ora regiunii
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara
Telejurnal Regional TVR Timișoara
Cântec și poveste

Grila de programe TVR Timişoara vine cu programe diversificate, încercând să răspundă cerinţelor publicului.

Ştirile din regiune ne privesc direct, de aceea Telejurnalul Regional vă prezintă, în cele două ediţii transmise zilnic la 18.00 şi 21.30, cele mai importante evenimente din zona de vest.(w500)

De la ora 16.00 intrăm În prelungiri, alături de Florin Mihoc, cu un program dedicat sportului, cu materiale de actualitate, interviuri, duplexuri de la evenimente, reportaje şi portrete de sportivi.

Ediţia de Vest şi Ora regiunii se menţin în grila TVR Timişoara la aceleaşi ore, 18.30 şi, respectiv, 20.00. Începând cu ora 18.30, de luni până joi, dezbatem şi analizăm cele mai arzătoare subiecte ale regiunii, la Ediţia de Vest, iar de la ora 20.00, Ora regiunii vă aduce reportaje, cronici şi interviuri din vestul ţării.(w500)

 

În week-end, vă aşteptăm cu o nouă serie Izolaţi în România, realizată de Dite Dinesz şi difuzată sâmbătă, de la 18.30.(w500)

Emisiunile de folclor se menţin în noua grilă de primăvară: Cântecul de acasă, vineri, de la ora 20.00, respectiv Cântec şi poveste, duminică, la ora 19.00.

Duminica de la ora 13.00 vă invităm la noua emisiune de divertisment Fan #duminica, moderată de Doriana Talpeş şi Andrei Boroşovici.

Programele culturale cu care v-aţi obişnuit îşi păstrează orele de difuzare: Cap de afiş, vineri, la 18.30, Întâlniri esenţiale, sâmbătă, de la ora 19.00 şi Piper pe limbă, sâmbătă, la ora 20.00.

Duminică, vom continua să călătorim pe Drumuri aproape, de la 20.30, după care, la ora 21.00, vă tentăm cu specialităţi gastronomice la Sarea în bucate.

(w882)

 

3:30 Minorităţi în limba italiană (R)

(Reluare)

4:00 Descoperă vestul

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara