loader
Foto

Galerie foto

Grila de primăvară TVR Timişoara vă aduce ştiri, sport şi reportaje

Din 17 aprilie, TVR Timişoara extinde programul dedicat sportului, reia seria „Izolaţi în România” cu noi reportaje filmate în zonele mai puţin cunoscute ale ţării şi introduce o emisiune magazin în week-end.

 

Ora regiunii
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara
Telejurnal Regional TVR Timișoara
Cântec și poveste

Grila de programe TVR Timişoara vine cu programe diversificate, încercând să răspundă cerinţelor publicului.

Ştirile din regiune ne privesc direct, de aceea Telejurnalul Regional vă prezintă, în cele două ediţii transmise zilnic la 18.00 şi 21.30, cele mai importante evenimente din zona de vest.(w500)

De la ora 16.00 intrăm În prelungiri, alături de Florin Mihoc, cu un program dedicat sportului, cu materiale de actualitate, interviuri, duplexuri de la evenimente, reportaje şi portrete de sportivi.

Ediţia de Vest şi Ora regiunii se menţin în grila TVR Timişoara la aceleaşi ore, 18.30 şi, respectiv, 20.00. Începând cu ora 18.30, de luni până joi, dezbatem şi analizăm cele mai arzătoare subiecte ale regiunii, la Ediţia de Vest, iar de la ora 20.00, Ora regiunii vă aduce reportaje, cronici şi interviuri din vestul ţării.(w500)

 

În week-end, vă aşteptăm cu o nouă serie Izolaţi în România, realizată de Dite Dinesz şi difuzată sâmbătă, de la 18.30.(w500)

Emisiunile de folclor se menţin în noua grilă de primăvară: Cântecul de acasă, vineri, de la ora 20.00, respectiv Cântec şi poveste, duminică, la ora 19.00.

Duminica de la ora 13.00 vă invităm la noua emisiune de divertisment Fan #duminica, moderată de Doriana Talpeş şi Andrei Boroşovici.

Programele culturale cu care v-aţi obişnuit îşi păstrează orele de difuzare: Cap de afiş, vineri, la 18.30, Întâlniri esenţiale, sâmbătă, de la ora 19.00 şi Piper pe limbă, sâmbătă, la ora 20.00.

Duminică, vom continua să călătorim pe Drumuri aproape, de la 20.30, după care, la ora 21.00, vă tentăm cu specialităţi gastronomice la Sarea în bucate.

(w882)

 

19:00 DEZBATERE ELECTORALĂ

- ALEGERI LOCALE- direct

20:00 DEZBATERE ELECTORALĂ

- ALEGERI EUROPARLAMENTARE -direct
 
Gheorghiță, la

Gheorghiță, la "Sarea în bucate"

publicat: miercuri, 29 mai 2024

În curând, mâncare ciobănească la "Sarea în bucate"!

Plimbare pe Bega cu

Plimbare pe Bega cu "Pelicanul" | VIDEO

publicat: luni, 27 mai 2024

Două ore de plimbare pe Bega cu plecare de la D'arc pe mal până la ecluza de la Sânmihaiu Român, în 6 minute de imagini de suflet. Important este ...

O ediție "Forum Economic" despre cum se derulează investițiile oamenilor de afaceri italieni din România, cum percep aceștia actualitatea ...

 

#tvrtimisoara