loader
Foto

Hei, tramvai.... la "Rialiti Șoc"

Tramvaiul…pentru unii un simplu mijloc de transport în comun, pentru alţii prilej de aducere aminte a unor vremuri trecute.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Fie că ne amintim de tramvaiul tras de cai sau vorbim despre cel din zilele noastre, povestea e cam aceiaşi, doar personajele se schimbă. Şi atunci, ca şi acum, oamenii se grăbeau să ajungă dintr-un loc în altul, schimbau câteva vorbe cu cel de pe scaunul alăturat sau priveau pur şi simplu prin geam în timp ce gândurile lor zburau în voie.

Tramvaiul poartă zilnic sute de oameni, cu sute de poveşti. Pe câteva dintre ele le puteţi afla într-o nouă ediţie a emisiunii RIALITI ŞOC.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 14.12 la ora 19.00 (cu reluare duminică 15.12 la ora 10.00) iar pe TVR3 duminică 15.12 la ora 12.30 (cu reluare sâmbătă 21.12 la ora 23.00).


 

3:30 Minorități (R)

(Reluare)

4:00 Descoperă vestul

 
România la Olimpiadă: Ținute create de Olah Gyarfas, absolvent FAD Timișoara | VIDEO

Uniformele oficiale ale lotului olimpic român au create și realizate în România. Designerul vestimentar este un absolvent al Facultății de Arte ...

Phoenix: Concert aniversar în Parcul Rozelor (2010) | VIDEO

Joi, 25 iulie, de la ora 17:15, la TVR Timișoara, ne reamintim de concertul aniversar Phoenix, care s-a ținut în 2010 în Parcul Rozelor.

Cinecluburile: alternativă la filmul comercial vs. instrument de propagandă

Marți, 23 iulie, de la ora 18.30, la TVR Timișoara, vă invităm la "Istorii Ascunse", cu Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara