loader
Foto

Hei, tramvai.... la "Rialiti Șoc"

Tramvaiul…pentru unii un simplu mijloc de transport în comun, pentru alţii prilej de aducere aminte a unor vremuri trecute.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Fie că ne amintim de tramvaiul tras de cai sau vorbim despre cel din zilele noastre, povestea e cam aceiaşi, doar personajele se schimbă. Şi atunci, ca şi acum, oamenii se grăbeau să ajungă dintr-un loc în altul, schimbau câteva vorbe cu cel de pe scaunul alăturat sau priveau pur şi simplu prin geam în timp ce gândurile lor zburau în voie.

Tramvaiul poartă zilnic sute de oameni, cu sute de poveşti. Pe câteva dintre ele le puteţi afla într-o nouă ediţie a emisiunii RIALITI ŞOC.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 14.12 la ora 19.00 (cu reluare duminică 15.12 la ora 10.00) iar pe TVR3 duminică 15.12 la ora 12.30 (cu reluare sâmbătă 21.12 la ora 23.00).


 

23:30 Arhiva TVR Timișoara

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara