loader
Foto

Hei, tramvai.... la "Rialiti Șoc"

Tramvaiul…pentru unii un simplu mijloc de transport în comun, pentru alţii prilej de aducere aminte a unor vremuri trecute.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Fie că ne amintim de tramvaiul tras de cai sau vorbim despre cel din zilele noastre, povestea e cam aceiaşi, doar personajele se schimbă. Şi atunci, ca şi acum, oamenii se grăbeau să ajungă dintr-un loc în altul, schimbau câteva vorbe cu cel de pe scaunul alăturat sau priveau pur şi simplu prin geam în timp ce gândurile lor zburau în voie.

Tramvaiul poartă zilnic sute de oameni, cu sute de poveşti. Pe câteva dintre ele le puteţi afla într-o nouă ediţie a emisiunii RIALITI ŞOC.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 14.12 la ora 19.00 (cu reluare duminică 15.12 la ora 10.00) iar pe TVR3 duminică 15.12 la ora 12.30 (cu reluare sâmbătă 21.12 la ora 23.00).


 

9:00 Tableta de sănătate (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara