loader
Foto

"Împreună putem schimba lumea!" la "Ora Regiunii"

UNITED WAY este o fundaţie care ajută oameni în dificultate să îşi atingă potenţialul.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Comunităţile prospere sunt cele în care toţi membrii au şanse egale la succes. Iar succesul, pentru cei mai mulţi dintre noi, înseamnă pur şi simplu un loc de muncă şi un venit suficient pentru a întreţine o familie, pentru a asigura o educaţie de calitate copiilor noştri şi pentru a ne menţine sănătoşi.

De aceea, United Way România lucrează în cele trei arii care constituie bazele unei vieți mai bune: educaţie, integrare socio-profesională şi sănătate.

Despre proiectele şi realizările United Way Timişoara am aflat de la Ada Gabor, preşedinte United Way Timisoara, şi de la câţiva dintre voluntarii care au înţeles că împreună putem să schimbăm povestea unei persoane în dificultate.

Festivalul TIMLAND , care se va desfăşura la Timişoara , între 3 şi 5 octombrie 2014, îşi propune să creeze un mediu în care participanţii să se poată regăsi în gama amplă de activităţi propuse, fie că vorbim de muzică rock, jazz sau house, de sporturi extreme sau de relaxare, expoziţii sau workshop-uri.

Timland îmbină toate acestea pe parcursul celor 3 zile propunându-şi să marcheze într-un mod cât mai pozitiv starea de spirit a participanţilor.

Care este programul, cine sunt artiştii invitaţi şi ce surprize îi mai aşteaptă pe cei care vor să participe, am aflat de la Grigore Grigoriu, directorul adjunct al Casei De Cultură a Studenţilor din Timişoara, principalul organizator al TIMLAND.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 joi 2.10.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara vineri 3.10.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+.

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara