loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": Bilanţ la sfârşit de 2015

Doar rugbyul a confirmat în sportul de echipă timişorean într-un an început cu entuziasm şi încheiat în „coadă de peşte”.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Întâia prioritate a autorităţilor locale în materie de sport, ACS Poli Timişoara promova la capătul unui sezon de ligă secundă pe care l-a dominat iar ambiţiile noii conduceri în primul eşalon vizau play-offul şi cupele europene.

De planurile alb- violeţilor s-a ales praful după ce, din punct de vedere sportiv obiectivul e aproape ratat iar financiar echipa se gândeşte mai degrabă la supravieţuire decât la Europa.(w500)

Tot consecinţă a raportului Curţii de conturi prin care finanţările echipelor sportive de către autorităţi au fost socotite ilegale, “baschetul” şi „handbalul” au fost nevoite să se repoziţioneze.

După achiziţii sonore şi planuri triumfaliste, BC Timişoara a renunţat rând pe rând la jucători şi staff iar soarta hanbaliştilor de la Politehnica nu e departe de aceea a confraţilor de suferinţă.

În tot acest sumbru peisaj de sfârşit de 2015, rugbyul a făcut notă discordantă, cele trei trofee ale RCM Timişoara Saracens fiind singurele menite să îi „dezmortească” pe fani.

„În prelungiri” dezbatem anul sportiv alături de profesorul Jackie Ionescu, dar şi de omul de la care se aşteaptă răspunsuri la majoritatea dilemelor, primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Emisiunea "În Prelungiri" a fost transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 19.12.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 20.12.2015 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

21:30 Minorităţi (R)

(Reluare)

22:00 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara