loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": Început incert de an

Vineri a sunat adunarea pentru ceea ce a mai rămas din primdivizionara Timişoarei la fotbal, ACS Poli.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Alb-violeţii strâng rândurile în condiţiile în care situaţia financiară a grupării e gravă, jucătorii pleacă pe capete iar telenovela cu Curtea de conturi pare a avea deznodământul tot mai departe.

În criză de identitate, jucători şi chiar conducători, reunirea lui Poli pare să se fi produs mai mult din inerţie.(w500)

În absenţa unui preşedinte, după demisia lui Liviu Anton de la finele anului trecut, singura voce autorizată a clubului pare să fi rămas Daniel Stanciu, managerul sportiv.

Acestuia i se alătură in direct în studioul emisiunii "În prelungiri" profesorul Jackie Ionescu, o voce tot mai acidă în contextul tulbure în care fotbalul timişorean îşi consumă începutul de an.

În partea a doua a talkshow-ului o altă temă sensibilă şi de actualitate va fi dezbătută alături de Adrian Tal, şeful Direcţiei de Sport Timiş: drumul de la Timişoara la Rio.

Într-un an olimpic în care, potrivit majorităţii estimărilor, delegaţia României în Brazilia va număra mai puţin de o sută de sportivi şi va aduce o zestre de medalii numărabilă pe degete, Timişul are o situaţie încă şi mai delicată, fără să fi reuşit să califice până la această oră vreun sportiv.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 9.01.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 10.01.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara