loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": la fotbal există risc de retrogradare, la baschet a venit Cupa

Între aceste extreme discutăm despre fotbal și baschet dar ne pregătim și de gala de box.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Schimbările menite să creeze șoc la echipă și să readucă publicul la stadion nu au produs consecințele scontate, chiar dacă stafului ACS Poli s-au alăturat două nume de impact în istoria fotbalistică alb-violetă a Timișoarei: Dan Alexa pe banca tehnică și Ioan Timofte la conducerea clubului.

În condițiile date, Ovidiu Petre și compania au ajuns cu cuțitul la os, fiecare punct acumulat în clasamentul Ligii fiind vital pentru evitarea retrogadării. Un scenariu pe care oficialii refuză să îl ia în calcul , dar care devine tot mai plauzibil în contextul ultimelor rezultate ale echipei.

Profesorul Jackie Ionescu are la "În Prelungiri" răspunsuri la toate dilemele lui ACS Poli Timișoara, dar și la cele legate de promovatele Ligii secunde, seria de vest.

În partea a doua, BC UVG ICIM Arad aduce în studioul TVR Timișoara primul trofeu al sezonului, Cupa României la baschet feminin, cu atât mai valoros cu cât a fost obținut în fieful celui mai redutabil adversar din ultimii 20 de ani, CSM Târgoviște.

Strategul echipei care a triumfat, managerul Marcel Urban și jucătoarea care a câștigat în ultimii 5 ani toate competițiile la care Aradul a participat, Suzana Milovanovici, vin în emisiune.

În direct de la Sala sporturilor Constantin Jude luăm pulsul primei gale profesioniste de box organizate în Banat, alături de primul pugilist român ce a triumfat la profesioniști, Mihai Leu.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 29.03.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 29.03.2014 la ora 23.30 și luni 31.03.2014 la ora 15.30.

(w882)

4:00 Descoperă vestul

7:00 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara