loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": Ne calificăm la mondiale sau nu?

Drumul tricolorilor spre Rio trece prin Grecia, dar se trăieşte cu pasiune şi la Timişoara.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Doi dintre cei mai importanţi tricolori pe care i-a dat fotbalul timişorean, Iosif Rotariu şi Paul Codrea, vin la „În prelungiri” pentru a dezbate şansele actualei echipe naţionale de a ajunge la competiţia supremă.

Iosif Rotariu a făcut parte din generaţia calificată după 20 de ani la un campionat mondial, Italia 1990, unde l-a dezarmat prin marcaj direct pe celebrul Diego Armando Maradona.

Paul Codrea a fost om de bază al echipei care participa sub comanda lui Victor Piţurcă la Europeanul din 2008.

(w882)

Şi pentru ca formula să fie completă, acestora li se alătură invitatul permanent, profesorul Jackie Ionescu, cu analize savuroase şi obiective.

Dăm o fugă în fotbalul de ligă secundă cu rezumate şi comentarii în premieră, iar pentru final schimbăm radical decorul şi vorbim de tenis.

Nini Dică va reprezenta România la Campionatul Mondial de juniori din Statele Unite ale Americii sub 12 ani, deşi va trebui să facă faţă unei concurenţe chiar şi cu doi ani mai “matură”.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 16.11 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 16.11 la ora 23.00 și luni 18.11 la ora 15.30.

(w882)

 

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara