loader
Foto

Galerie foto

"În prelungiri"... pe iarbă şi pe nisip

O ediţie ce se împarte între nisipurile mişcătoare ale fotbalului şi nisipul fierbinte al voleiului pe plajă.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

La capătul unei perioade în care jucătorii Ligii întâi şi-au numărat pe degete zilele de vacanţă, startul noului sezon competiţional pare să le fi luat prin surprindere pe majoriatatea combatantelor.

Chiar dacă şi-a prezentat entuziast achiziţiile pentru noul sezon, ACS Poli Timişoara pare mai degrabă inclinată în a-şi stabili drept obiectiv evitarea retrogradării decât prezenţa în playoff.

Deşi conducătorii bănăţenilor au lăsat să se înţeleagă că până la începutul lui septembrie, data limită a transferurilor în prima ligă, pe Bega ar mai putea veni întăriri pentru Alexa şi compania.

În studioul emisiunii vine principalul strateg al campaniei de achiziţii a alb- violeţilor, Daniel Stanciu, alături de unul dintre veteranii Timişoarei în fotbalul din „era modernă”, Gabriel Cânu, pentru o discuţie despre Poli între visul de preamărire ale oficialităţilor şi „nisipurile mişcătoare” ale primei divizii.

Fără nicio legătură... partea secundă a emisiunii mută discuţia pe nisipul amenajat în Parcul Rozelor din Timişoara, devenit patria voleiului pe plajă din România.

Campionatele naţionale de seniori ale acestei atât de spectaculoase discipline se consumă în acest weekend, cele mai bune perechi luptându-se pentru titlul de campioni.

În studio vine Dan Jitaru, coordonatorul lotului naţional de volei pe plajă şi organizator al competiţiei.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 11.07.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 12.07.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara . Înregistrarea emisiunii (dacă este disponibilă) poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)

20:30 Drumuri aproape

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara