loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": scandalul de la UTA și derby-ul vestului la baschet

Discutăm despre cele mai recente evenimente de la UTA dar și despre viitoarea confruntare Timișoara- Arad la baschet feminin.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Încă o săptămână halucinantă pentru istoria recentă a celui mai titrat club din provincie, UTA Arad, s-a încheiat în „coadă de peşte”.

Chiar dacă jucătorii au decis să se delimiteze de Eugen Trică, Adrian Marţian nu a achitat încă salariile restante.

Fostul antrenor şi colaboratorii acestuia s-au prezentat la rându-le sârguincioşi la muncă, dar au rămas doar cu privitul. Disputa pe „Bătrâna Doamnă” intră „În prelungiri”.

(w882)

Derbyul vestului în prima divizie a baschetului feminin între Danzio Timişoara şi UVG ICIM Arad pare la o primă analiză disproporţionat.

Departe de aşteptările fanilor în acest sezon, timişorencele primesc vizita unei echipe angrenată pe trei fronturi:campionat, cupă şi Liga Europei Centrale.

Miruna Crâsnic, manager şi Marta Fodor, jucătoare, de la Timişoara, respectiv Monika Brosovski de la Arad stau la aceeaşi masă “În prelungiri”.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 25.01 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 25.01 la ora 23.30 și luni 27.01 la ora 15.30.

(w500)

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara