loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": scandalul de la UTA și derby-ul vestului la baschet

Discutăm despre cele mai recente evenimente de la UTA dar și despre viitoarea confruntare Timișoara- Arad la baschet feminin.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Încă o săptămână halucinantă pentru istoria recentă a celui mai titrat club din provincie, UTA Arad, s-a încheiat în „coadă de peşte”.

Chiar dacă jucătorii au decis să se delimiteze de Eugen Trică, Adrian Marţian nu a achitat încă salariile restante.

Fostul antrenor şi colaboratorii acestuia s-au prezentat la rându-le sârguincioşi la muncă, dar au rămas doar cu privitul. Disputa pe „Bătrâna Doamnă” intră „În prelungiri”.

(w882)

Derbyul vestului în prima divizie a baschetului feminin între Danzio Timişoara şi UVG ICIM Arad pare la o primă analiză disproporţionat.

Departe de aşteptările fanilor în acest sezon, timişorencele primesc vizita unei echipe angrenată pe trei fronturi:campionat, cupă şi Liga Europei Centrale.

Miruna Crâsnic, manager şi Marta Fodor, jucătoare, de la Timişoara, respectiv Monika Brosovski de la Arad stau la aceeaşi masă “În prelungiri”.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 25.01 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 25.01 la ora 23.30 și luni 27.01 la ora 15.30.

(w500)

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)

9:00 Cap de afiș (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara