loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": sezonul fotbalistic intern este aproape de final

Cele mai incitante teme sunt legate de lupta pentru evitarea retrogradării din prima ligă şi cea pentru promovare, în liga a doua.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Profesorul Jackie Ionescu vine la emisiunea „În prelungiri” încercând să explice cum a ajuns ACS Poli Timişoara să joace ruleta rusească în ultimele etape, în timp ce managerul general al ASA Târgu Mureş, Daniel Stanciu îşi face deja planul de bătaie pentru liga întâi.

Vor ajunge cele două echipe să facă rocada ?

În partea a doua, căpitanul din ultimele etape al campionilor de la RCM Timişoara, Daniel Carpo şi cel mai reprezentativ produs pentru gruparea galben-albastră, Eugen Căpăţână, prefigurează în săptămâna de minivacanţă, derby-ul cu CSM Baia Mare dar şi revenirea pe arena „Dan Păltinişanu” din meciul cu Steaua.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 17.05.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 17.05.2014 la ora 00.15 și luni 19.05.2014 la ora 15.30.

(w882)

 

9:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara