loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": sezonul fotbalistic intern este aproape de final

Cele mai incitante teme sunt legate de lupta pentru evitarea retrogradării din prima ligă şi cea pentru promovare, în liga a doua.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Profesorul Jackie Ionescu vine la emisiunea „În prelungiri” încercând să explice cum a ajuns ACS Poli Timişoara să joace ruleta rusească în ultimele etape, în timp ce managerul general al ASA Târgu Mureş, Daniel Stanciu îşi face deja planul de bătaie pentru liga întâi.

Vor ajunge cele două echipe să facă rocada ?

În partea a doua, căpitanul din ultimele etape al campionilor de la RCM Timişoara, Daniel Carpo şi cel mai reprezentativ produs pentru gruparea galben-albastră, Eugen Căpăţână, prefigurează în săptămâna de minivacanţă, derby-ul cu CSM Baia Mare dar şi revenirea pe arena „Dan Păltinişanu” din meciul cu Steaua.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 17.05.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 17.05.2014 la ora 00.15 și luni 19.05.2014 la ora 15.30.

(w882)

 

11:00 TENIS FEMININ – semifinala 1 – Direct – TVR Cluj

12:30 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)
 
România la Olimpiadă: Ținute create de Olah Gyarfas, absolvent FAD Timișoara | VIDEO

Uniformele oficiale ale lotului olimpic român au create și realizate în România. Designerul vestimentar este un absolvent al Facultății de Arte ...

Phoenix: Concert aniversar în Parcul Rozelor (2010) | VIDEO

Joi, 25 iulie, de la ora 17:15, la TVR Timișoara, ne reamintim de concertul aniversar Phoenix, care s-a ținut în 2010 în Parcul Rozelor.

Cinecluburile: alternativă la filmul comercial vs. instrument de propagandă

Marți, 23 iulie, de la ora 18.30, la TVR Timișoara, vă invităm la "Istorii Ascunse", cu Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara