loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": sezonul fotbalistic intern este aproape de final

Cele mai incitante teme sunt legate de lupta pentru evitarea retrogradării din prima ligă şi cea pentru promovare, în liga a doua.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Profesorul Jackie Ionescu vine la emisiunea „În prelungiri” încercând să explice cum a ajuns ACS Poli Timişoara să joace ruleta rusească în ultimele etape, în timp ce managerul general al ASA Târgu Mureş, Daniel Stanciu îşi face deja planul de bătaie pentru liga întâi.

Vor ajunge cele două echipe să facă rocada ?

În partea a doua, căpitanul din ultimele etape al campionilor de la RCM Timişoara, Daniel Carpo şi cel mai reprezentativ produs pentru gruparea galben-albastră, Eugen Căpăţână, prefigurează în săptămâna de minivacanţă, derby-ul cu CSM Baia Mare dar şi revenirea pe arena „Dan Păltinişanu” din meciul cu Steaua.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 17.05.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 17.05.2014 la ora 00.15 și luni 19.05.2014 la ora 15.30.

(w882)

 

13:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara