loader
Foto

Început de toamnă culturală la Timișoara

Casa Artelor din Timişoara îşi deschide noul sezon expoziţional cu un nume important: Sorin Bijan.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Lucrările de grafică reunite sub titlul „Contur” se află, până la finele acestei luni, pe simezele Galeriei Pygmalion.

Dana Sarmeş, criticul de artă care a avut cuvântul de deschidere, va fi prezentă, astă-seară, în direct, alături de directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Timiş, Sorin Vlad Predescu.

Nu putem trece cu vederea vara 2015, care-a avut o tentă cel puţin la fel de culturală precum toamna care tocmai a început.

S-a derulat, la Gărâna, ediţia a şasea a Simpozionului Internaţional de artă vizuală şi literatură Arthouse. Despre invitaţi, simţăminte şi roade povestim, în direct, cu Elisabeth Ochsenfeld, organizator şi suflet al evenimentului.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 9.09.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 10.09.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

23:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara