loader
Foto

Galerie foto

Incursiune în lumea magică a poveştilor şi a muzicii

Iubitorii de poveşti din la Timişoara sunt invitaţi în Piaţa Operei, miercuri 20 aprilie, între orele 10 şi 12, în „Biblioteca vie” pentru a face cunoştinţă cu „Cărţile plimbăreţe”.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Proiectul este iniţiat de pungutacupovesti.wordpress.com, scoalapinguinilor.blogspot.com şi asociatiabastionulartlittim.blogspot.com.

Despre acest proiect şi despre importanţa poveştilor în viaţa copiilor vom discuta cu Florina Bulzan, iniţiatoarea acestuia, cu Iunia Bulzan, dar şi cu Simona Romaş, profesor în învăţământul primar.

SONATIC lansează albumul cu numărul doi, intitulat “Iluzii”, în data de 21 Aprilie 2016, de la ora 21:00, în Piaţa Ţarcului din Timişoara.

Albumul Iluzii conține nouă piese proprii, ce duc povestea, de pe primul album - "Sunt", lansat în noiembrie 2014, mai departe. Trăim o Iluzie a controlului, o alienare a modului în care relaţionăm unii cu alţii, aşteptând la nesfârşit un alt început, o salvare, ce pare că nu mai vine.

În luna februarie a acestui an, un prim capitol SONATIC a fost închis printr-un videoclip la piesa “Sunt”, filmat în întregime în diverse spaţii publice din Timişoara. Continuarea acestei idei, a venit natural, iar Piaţa Ţarcului oferă un cadru excelent pentru o manifestare de acest gen.

Amănuntele legate de album le vom afla de la leaderul grupului SONATIC, Bogdan Racz.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 18.04.2016 la ora 20.00, cu reluare marți 19.04.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

15:30 Minorităţi

16:00 Cântecul de acasă

- direct
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara