loader
Foto

Galerie foto

Infuzie de entuziasm pentru fotbalul şi baschetul din Timişoara

ASU Politehnica Timişoara e tot mai aproape de eşalonul secund iar echipa de baschet are planuri mari pentru sezonul viitor.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Letargica atmosferă din tribunele arenei „Dan Păltinişanu” de la meciurile de acasă ale prim-divizionarei ACS Poli Timişoara s-a transformat după ce ASU Politehnica a repatriat Commando Viola în Peluza Sud.

Lideră şi din punct de vedere sportiv, gruparea alb-violetă e favorită certă pentru promovarea în liga secundă, visul entuziaştilor suporteri ai proiectului pornit din liga a cincea fiind aproape de a deveni realitate.(w500)

Alături de profesorul Jackie Ionescu, „În prelungiri” vine omul care „orchestrează” succesul din teren al „studenţilor”, antrenorul Sorin Brîndescu.

Schimbare de macaz la BC Timişoara unde Ilie Triţoiu trece pe postul de manager general, după discreta retragere a celui ce a condus secţia de baschet timp de cinci sezoane, Leo De Maio.

Ca o primă măsură, antrenorul sârb Nenad Mandic a fost confirmat pe post şi duce tratative pentru transferarea în primul rând a jucătorilor români, în sezonul viitor numărul străinilor ce pot fi înscrişi pe foaia de arbitraj scăzând de la şase la cinci.

Care sunt planurile grupării ce a reuşit in extremis evitarea retrogradării după ce pornise sezonul recent încheiat pe cai mari, discutăm în direct cu noul conducător al clubului, Ilie Triţoiu, şi cu unul dintre veteranii lotului, pivotul George Toth.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 23.04.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 24.04.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

0:30 Izolați în România (R)

(Reluare)

1:00 În prelungiri (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara