loader
Foto

Galerie foto

Inimi deschise şi artă. În spaţiul public.

La Timişoara a fost lansată campania caritabilă „O floare de colţ pentru un prânz cald”.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Iniţiativa aparţine Fundaţiei Haţegan, cea care organizează Balul Vienez de la Timişoara.

Campania este o invitaţie deschisă timişorenilor care consideră că trocul 10 lei ai lor pentru o masă caldă oferită unui copil defavorizat...este unul echitabil. Până în 25 noiembrie, data la care va avea loc Balul Vienez de la Timişoara, puteţi fi parte a bucuriei unui prunc necăjit de-a mânca pe săturate...

Amănunte legate de campanie aflăm dinspre Ioana Haţegan (organizator al Balului) şi Ada Gabor (manager United Way Timişoara).

„Instalart” – un proiect, un concept, o expoziţie. Se află la cea de-a 4-a ediţie şi este pentru a doua oară prezent în Timişoara.

Marius Leonte, sculptorul „vinovat” de acest concept, consideră că designul este o noţiune suficient de importantă încât să fie „plimbată” prin oraşele mari ale României. Vernisajul are loc mâine seară la Enoteca Amphora iar propunerile acestei ediţii „Instalart” sunt de văzut, între 22 şi 31 octombrie, la Muzeul de Artă al Timişoarei.

Marius Leonte însuşi, este în direct, la TVR Timişoara.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 20.10.2016 la ora 20.00, cu reluare vineri 21.10.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara