loader
Foto

Galerie foto

Întâlniri decisive la ...poli opuşi

Dacă fotbalul de primă ligă trăieşte la Timişoara agonizant finalul de sezon într-o dispută de a fi sau a nu fi cu FC Voluntari, rugbyul e în faţa celui mai important test din istoria clubului, aşteptând Calvisano pe „Dan Păltinişanu”.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

După dezertările pe bandă rulantă în stafful echipei şi jocul neconvingător din ultimele două etape sub conducerea lui Petre Grigoraş, ACS Poli se agaţă de fiecare punct în speranţa salvării de la retrogradare.

Teoretic, cu 27 de puncte puse în joc până la finalul playout-ului, bănăţenii păstrează şanse matematice serioase, însă maniera de joc şi atmosfera nu par să întreţină tonusul optimist de care echipa are nevoie.

Alături de profesorul Jackie Ionescu, „În prelungiri” vine omul ce a creat la Recaş proiectul care avea să devină ACS Poli, Ioan Miculaş, actualmente singura „semnătură” din club.

Partea a doua a emisiunii vine cu imagini şi comentarii în premieră de la cel mai tare test pe care RCM Timişoara Saracens îl dispută în faţa celei mai puternice echipe din campionatul Italiei, Rugby Calvisano.

Parcursul din grupa de calificare când rugbyştii bănăţeni au dispus la pas de alte două reprezentante ale sportului cu balonul oval din Peninsulă, susţine visul pătimaşilor suporteri, de a-şi vedea echipa în grupele principale ale Challenge Cup.

În studio vin finanţatorul galben-albaştrilor, Dan Dinu şi Vasile Rus, jucătorul indisponibil din raţiuni medicale pentru întâlnirea cu italienii.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 9.04.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 10.04.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara