loader
Foto

Galerie foto

Între 20 şi 22 mai Timişoara este capitala IT a Europei!

„Life’s too short to hack alone!” acesta este sloganul sub care se va desfăşura HackTM 2016.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Un maraton IT, întins pe durata a 3 zile, însumând aproape 50 de ore de programare, dar şi prezentări tehnice. Acestea şi multe altele, la HackTM 2016, unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din sud-estul Europei.

La HackTM sunt aşteptaţi să participe peste 500 de programatori cu experienţă, dar şi începători, designeri, o oameni creativi şi cu idei, studenţi, chiar şi micuţ ii IT-işti, de la CoderDojo.

Speakeri cu experienţă şi expertiză în domeniile lor vor sustinte prezentări, pe mai multe niveluri (de bază şi avansat) în cadrul sesiunii HackTalks, din prima zi a HackTM.

Temele dezbătute la HackTalks vor aborda subiecte legate de antreprenoriat, planuri de business, dezvoltare personală, marketing online, promovare, comunicare.

Despre toate acestea ne vor da detalii Radu Ticiu (preşedinte al Asociaţiei Banat IT şi CEO Timişoara Startup Hub), Anna Boros (coordonator HackTM 2016) şi Daniel Markovits (câştigător HackTM 2015, Business Analyst la 3 Pillar Global).

Luciana Matei Plavoşin este cunoscută în lumea modei timişorene mai ales pentru colecţiile care se adresează fetiţelor. Pentru acest sezon designera vine cu o colecţie care se adresează femeilor cu atitudine, care vor să se simtă bine în orice situaţie. Și, până la urmă, de ce nu?

„WHY NOT?” acesta este titlul colecţiei pe care astazi o va prezenta în premieră la „Ora regiunii” alături de fotomodelul Iasmina Negru.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 27.04.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 28.04.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Europa 360 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara