loader
Foto

Galerie foto

Ioan Timofte vine la “În prelungiri”

Fostul manager sportiv al lui ACS Poli Timişoara s-a despărţit de gruparea bănăţeană la capătul unui sezon în care a reuşit detaşat promovarea în primul eşalon.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Plecarea surprinzătoare a fostului internaţional a născut controverse aprinse, motivele fiind şi astăzi învăluite în mister.

În acest timp, înlocuitorul lui Tim, Daniel Stanciu, anunţă negocieri cu jucători pentru sezonul viitor, un posibil amical de prezentare pe Dan Păltinişanu şi primul adversar din amicalele verii, ACF Jimbolia.(w500)

Ioan Timofte vine "În prelungiri" pentru o discuţie despre fotbalul timişorean, dar şi despre echipa naţională înaintea returului din Irlanda de Nord.

Europeanul de baschet feminin de la Timişoara continuă, speranţele României de a “evada” din zona grupei fiind la îndemână. Cu o companie selectă asigurată de vicecampioana olimpică, Franţa sau de fosta finalistă mondială, Cehia, Mărginean şi compania se agaţă de public şi de dorinţa de a convinge a acestei generaţii.

Horia Păun, preşedintele FR Baschet vine "În prelungiri" pentru a evalua şansele României la Europene, dar şi dincolo de acestea.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 13.06.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 14.06.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara . Înregistrarea emisiunii (dacă este disponibilă) poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

10:00 Minorităţi în limba maghiară (R)

(Reluare)

10:30 Forum economic (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara