loader
Foto

Galerie foto

Iosif Rotariu dă cărţile pe faţă „În prelungiri”

Ediţia de sâmbătă, 4 iunie, a emisiunii „În prelungiri”, l-a avut ca invitat pe antrenorul secund de la ACS Poli din sezonul recent încheiat, Iosif Rotariu.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Acesta vine în studioul TVR Timişoara pentru a dezvălui lucruri importante legate de echipă şi care au dus la sezonul dezamăgitor încheiat cu retrogradarea în liga secundă.

Alături de fostul internaţional, în emisiune va fi prezent profesorul Ion V. Ionescu care va lansa, ca de obicei, propriile opinii legate de fotbalul timişorean.(w500)

Vom analiza şi victoria categorică a naţionalei României în faţa Georgiei, scor 5-1, în amicalul disputat aseară la Bucureşi, ultimul înaintea debutului Campionatului European.

În partea a doua, vom prefaţa sezonul de volei pe plajă care va debuta în curând şi care va propune competiţii interesante la Timişoara. În studio se vor afla antrenorul Dan Jitaru şi jucătoarea Alexandra Melniciuc.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă înregistrat pe TVR 3 sâmbătă 4.06.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare TVR Timișoara și TVR3 duminică 5.06.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara