loader
Foto

Galerie foto

Iosif Rotariu dă cărţile pe faţă „În prelungiri”

Ediţia de sâmbătă, 4 iunie, a emisiunii „În prelungiri”, l-a avut ca invitat pe antrenorul secund de la ACS Poli din sezonul recent încheiat, Iosif Rotariu.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Acesta vine în studioul TVR Timişoara pentru a dezvălui lucruri importante legate de echipă şi care au dus la sezonul dezamăgitor încheiat cu retrogradarea în liga secundă.

Alături de fostul internaţional, în emisiune va fi prezent profesorul Ion V. Ionescu care va lansa, ca de obicei, propriile opinii legate de fotbalul timişorean.(w500)

Vom analiza şi victoria categorică a naţionalei României în faţa Georgiei, scor 5-1, în amicalul disputat aseară la Bucureşi, ultimul înaintea debutului Campionatului European.

În partea a doua, vom prefaţa sezonul de volei pe plajă care va debuta în curând şi care va propune competiţii interesante la Timişoara. În studio se vor afla antrenorul Dan Jitaru şi jucătoarea Alexandra Melniciuc.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă înregistrat pe TVR 3 sâmbătă 4.06.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare TVR Timișoara și TVR3 duminică 5.06.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Spirit și credință

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara