loader
Foto

Galerie foto

Iozsef Kapornyai visa de mic să ajungă fotbalist

La 19 ani a fost diagnosticat cu osteosarcom femural. Timp de un an de zile a luptat cu cancerul şi a reuşit să învingă boala.

 

Roxana Morun
Selfie

Iozsef Kapornyai, Ioji, cum îi spun apropiaţii, visa de mic să ajungă fotbalist. În copilărie a jucat fotbal, în Recaş, acolo unde s-a şi născut.

Pe perioada liceului s-a implicat în diverse proiecte de natură socială. În 2016 s-a înscris la Facultatea de Construcţii din Timişoara, însă viaţa sa a luat o altă turnură.

La 19 ani a fost diagnosticat cu osteosarcom femural. Timp de un an de zile a luptat cu cancerul şi a reuşit să învingă boala. Pe parcursul acestui an s-a întâlnit cu membrii Asociaţiei Little People şi a înteles cât de importantă este munca lor în spitalele din România.

După acestă perioadă s-a hotărât să devină voluntar Little People. De atunci a participat la activitatea zilnica desfaşurată în spitale, a stat de vorbă şi a ajutat zeci de copii să treacă mai uşor prin momentele dificile, dar a şi participat la Galele de Crăciun şi la taberele “Temerarilor” , adică ale supravieţuitorilor de cancer.

Povestea lui de viaţă o aflaţi sâmbătă, 26 ianuarie 2019, de la ora 17.30, la TVR Timişoara şi pe TVR 3, la SELFIE.

(w882)

 

8:00 Sarea în bucate (R)

(Reluare)

8:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Bucova: mirosul naturii, povești încă nespuse. Și Via Transilvanica

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 15:45, la TVR Timișoara, vă invităm la o ediție de primăvară la "Drumuri aproape".

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Mici sau mititei, secretele unui grătar de succes | VIDEO

Ediție specială de 1 Mai la "Sarea în bucate", miercuri, de la 16:00, la TVR Timișoara.

 

#tvrtimisoara