loader
Foto

Galerie foto

Iozsef Kapornyai visa de mic să ajungă fotbalist

La 19 ani a fost diagnosticat cu osteosarcom femural. Timp de un an de zile a luptat cu cancerul şi a reuşit să învingă boala.

 

Roxana Morun
Selfie

Iozsef Kapornyai, Ioji, cum îi spun apropiaţii, visa de mic să ajungă fotbalist. În copilărie a jucat fotbal, în Recaş, acolo unde s-a şi născut.

Pe perioada liceului s-a implicat în diverse proiecte de natură socială. În 2016 s-a înscris la Facultatea de Construcţii din Timişoara, însă viaţa sa a luat o altă turnură.

La 19 ani a fost diagnosticat cu osteosarcom femural. Timp de un an de zile a luptat cu cancerul şi a reuşit să învingă boala. Pe parcursul acestui an s-a întâlnit cu membrii Asociaţiei Little People şi a înteles cât de importantă este munca lor în spitalele din România.

După acestă perioadă s-a hotărât să devină voluntar Little People. De atunci a participat la activitatea zilnica desfaşurată în spitale, a stat de vorbă şi a ajutat zeci de copii să treacă mai uşor prin momentele dificile, dar a şi participat la Galele de Crăciun şi la taberele “Temerarilor” , adică ale supravieţuitorilor de cancer.

Povestea lui de viaţă o aflaţi sâmbătă, 26 ianuarie 2019, de la ora 17.30, la TVR Timişoara şi pe TVR 3, la SELFIE.

(w882)

 

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara