loader
Foto

Galerie foto

Karate Club Giroc şi Fundaţia Ateneul Cultural „Ştefan Goanţă”

Pe lângă antrenamentele de karate copiii mai pot participa la tabere tematice (schi şi înot).

 

Roxana Morun
Ora regiunii

„Karate Club” Giroc este un club înfiinţat de către doi maeştri ai sportului, Amalia Sisak şi George Coca, cei care au considerat că într-un club este nevoie atât de o parte masculină, cât şi de o parte feminină.

Ulterior acestora li s-a alăturat Alexandru Paşca, şi el maestru al acestui sport.

Activităţile clubului sunt diverse. Pe lângă antrenamentele de karate - acestea fiind structurate pe activităţi competiţionale (deplasări, competiţii, stagii, cantonamente de pregătire)- copiii mai pot participa la tabere tematice (schi şi înot), precum şi la activităţi recreative (drumeţii, plimbări cu bicicletele, jocuri de echipe).

Despre toate acestea vom discuta cu Amalia Sisak şi cu George Coca. Vom avea parte şi de o demonstraţie de karate susţinută de Luca Preda şi Tudor Lungu.

Ştefan GOANŢĂ a fost născut în martie 1933, în judeţul Constanţa, din părinţi olteni, a urmat şcoli mereu întrerupte de câte o exmatriculare (purta ecusonul „incompatibil cu...”, tatăl său fiind condamnat la optsprezece ani de puşcărie), a cutreierat întreaga ţară în speranţa că i se va pierde urma, a făcut un popas mai lung în Zalău, iar în 2004 s-a retras în localitatea Liebling – Timiş.

Despre viaţa şi activitatea acestuia, precum şi despre Fundaţia Ateneul Cultural „Ştefan Goanţă”, vom povesti cu doamna Irina Goanţă, cea care i-a fost soţie, precum şi cu doamnele Nina Ceranu şi Maria Niţu.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 18.01.2016 la ora 20.00, cu reluare marți 19.01.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

1:00 Baschet (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara