loader
Foto

Galerie foto

Knockout-uri în fotbal şi box

ACS Poli Timişoara caută variante de supravieţuire financiară în mediu privat iar cel mai bun pugilist al ultimilor ani, Flavius Biea, a decis să se stabilească în Canada pentru a se dedica exclusiv carierei profesioniste.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Cu o situaţie financiară incertă, ACS Poli Timişoara caută variante de supravieţuire financiară în mediu privat, deşi nici din punct de vedere sportiv nu pare să fi ieşit din corzi.

Pe de altă parte, Timişoara pierde cel mai bun pugilist al ultimilor ani, Flavius Biea, după ce acesta a decis să se stabilească în Canada pentru a se dedica exclusiv carierei profesioniste.

Prima parte a emisiunii îi va aduce "În prelungiri" pe fostul internaţional Iosif Rotariu, actualmente secund la ACS Poli Timişoara şi pe Ionuţ Popa, antrenorul Şoimilor Pâncota.(w500)

Alb-violeţii îşi trag sufletul înaintea playout-ului în vreme ce liga secundă strigă adunarea după ce din raţiuni financiare tot mai multe grupări sunt aproape de knockout.

Caransebeşul e deja istorie în fotbal, Reşiţa a strâns cu greu o formulă cu care să abordeze competiţia din postura de lanterna roşie iar Pâncota a improvizat o garnitură după ce a “sărit” pregătirea de iarnă.(w500)

Dintre echipele din regiune doar UTA BD pare, la o primă analiză, în afara ruşinosului dar sănătosului obiectiv de evitare a retrogradării.

Partea a doua e despre knockout-uri în ringul de box. Marea speranţă a nobilei arte în România, după titlurile mondiale şi europene la cadeţi, a decis să se mute în Canada. În drumul spre Montreal, Flavius Biea face o ultimă escală într-o emisiune de televiziune, “În prelungiri”.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 27.02.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 28.02.2016 de la 1.45.
Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

4:00 Descoperă vestul

7:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara