loader
Foto

La "Cântec și Poveste" ne pregătim de Paște

Vă învităm să urmăriți îndrăgiţi interpreţi din Ardeal şi Banat invitaţi de-a lungul anilor la TVR Timişoara în ediţiile speciale de Paşte.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Vă prezentăm fragmente din ediţiile speciale de Paşte, realizate de Tiberiu Ceia şi Felicia Stoian la Şimand – Arad, Izvin – Timiş şi Orşova – Banat.

Participă Rapsozii Zarandului şi Petrică Paşca, Liliana Laichici, Adrian Stanca, Florica Mureşan, Cristian Pomohaci, Sandu Condoroş, Zorica Savu, Voichiţa Suba, Rodica Ardelean, Nică şi Ştefan C-tin Moacă, Stana Stepanescu, Petrică Miulescu Irimcă, Maria Petchescu, Carmen Popovici Dumbrava.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 28.04.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 29.04.2016 la ora 4.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

17:30 Arhiva TVR Timișoara

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara