loader
Foto

La "Cântecul de acasă" intrați în direct cu invitații TVR Timișoara

"Cântecul de acasă" este emisiunea interactivă cu interpreţi invitaţi in studioul TVR Timişoara, aniversări ale acestora, lansări de albume dar şi dedicaţii în direct cu telespectatorii.

 

Felicia Stoian
Doriana Talpeș
Cântecul de acasă

În această vineri îi sărbatorim pe taragostistul arădean Petrică Paşca şi interpreta cărăşană Stana Izbaşa, avându-i în direct în studioul TVR Timişoara.

Arhiva Televiziunii Române ne ajuta să-l revedem pe Petrică Paşca într-o înregistrare de excepţie alaturi de formaţia Rapsozii Zarandului din emisiunea Tezaur Folcloric.

Tot arhiva TVR ne aminteşte de violonistul Anton Covaci de la orchestra populară a Filarmonicii din Arad, trecut mult prea devreme în lumea fară de dor.

Tânăra generaţie şi-a trimis şi ea solie de cântec bănătean prin prezenţa in emisiunea a Dorianei Talpeş, laureată a mai multor festivaluri de folclor din ţară.

Vor mai cânta Tinu Vereşezan, Andreea Voica, Rodica Dima.

Emisiunea "Cântecul de acasă" se difuzează pe TVR Timișoara vineri 6.02.2015 de la ora 20,00.

12:00 Baschet (R)

(Reluare)

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara