loader
Foto

La "Ediția de Vest" discutăm despre doctoratul în România

După 1989 în România au fost acordate peste 33 de mii de titluri doctorale. A devenit o modă ca politicienii să aibă trecut în CV acest titlu.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

De ce e bine să ai titlul de doctor trecut în CV? Cât de importantă este această distincție pentru carieră? De ce vor românii, chiar dacă nu urmează o carieră universitară să obțină acest titlu? Câte din doctoratele obținute în ultimii ani nu sunt plagiate? Sunt câteva din întrebările la care încercăm să răspundem în Ediția de vest de astăzi.

Invitați în studio sunt prof. univ. dr. Otilia Hedeșan (Director Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat, UVT), Daniel Vighi (scriitor) și prof. univ. dr. Anton Trăilescu (avocat, profesor Facultatea de Drept UVT).

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 3.08.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR 3 marţi 4.08.2015 la ora 00:30.

 

 

 

22:00 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara