loader
Foto

La "Ediția de Vest" am discutat despre învățământul preuniversitar din România

Liceul reprezintă locul în care tinerii se formează pentru viitor, își aleg un drum în viață și, de cele mai multe ori, profesia pe care o vor urma.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

La "Ediția de Vest" discutăm despre noutățile pe care le aduce modificarea regulamentului pentru învățământul preuniversitar, problemele din sistem, ce înseamnă liceu de elită și cât de importante sunt liceele tehnologice.

În topul național al liceelor Timișoara prinde abia locul 35, cu colegiul Grigore Moisil. De ce nu suntem în primii 10 și ce înseamnă învățământ de calitate, sunt alte întrebări la care încercăm să răspundem.

Invitați în studio sunt: Sorin Ionescu (director Colegiul Bănățean Timișoara), Halasz Francisc (inspector șef adjunct Inspectoratul Școlar Județean Timiș), Constantin Rotariu (director Colegiul Tehnic Henri Coandă Timișoara) și Marcela Baș (președinte Asociația Părinților din Timișoara).

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara și TVR 3 luni 26.01.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR3 marţi 27.01.2015 la ora 00:30.

 

 

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara