loader
Foto

La Mulţi Ani Ansamblului Profesionist „Drăgan Muntean” din Deva

În ediția de joi, 2 iunie, ați putut urmări spectacolul tematic “Daru’ lu’ Florar” pe scena Teatrului de Artă din Deva împreună cu Ansamblul Profesionist “Drăgan Muntean” şi invitaţii săi.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În prima parte: Geanina Gavrilă, Aida Busuioc, Ovidiu Homorodean, Ciprian Roman; tablouri muzical – coregrafice şi suite orchestrale sub semnatura coregrafului Mircea Resiga şi a dirijorului George Cîlţea.

Urmează un buchet de cântece ardeleleneşti aduse în dar la aniversarea celor trei ani de la înfiinţarea ansamblului “Drăgan Muntean” de gazde, tinerii interpreţi Ovidiu Olari şi Cristian Fodor!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 2.06.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 3.06.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 5.06.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 6.06.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

15:30 Minorităţi în limba italiană

16:00 Forum economic

- direct
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara