loader
Foto

La Mulţi Ani Ansamblului Profesionist „Drăgan Muntean” din Deva

În ediția de joi, 2 iunie, ați putut urmări spectacolul tematic “Daru’ lu’ Florar” pe scena Teatrului de Artă din Deva împreună cu Ansamblul Profesionist “Drăgan Muntean” şi invitaţii săi.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În prima parte: Geanina Gavrilă, Aida Busuioc, Ovidiu Homorodean, Ciprian Roman; tablouri muzical – coregrafice şi suite orchestrale sub semnatura coregrafului Mircea Resiga şi a dirijorului George Cîlţea.

Urmează un buchet de cântece ardeleleneşti aduse în dar la aniversarea celor trei ani de la înfiinţarea ansamblului “Drăgan Muntean” de gazde, tinerii interpreţi Ovidiu Olari şi Cristian Fodor!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 2.06.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 3.06.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 5.06.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 6.06.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara