loader
Foto

La Mulţi Ani Zorica Savu, floare a cântecului bănăţan!

Zorica Savu este un artist complex şi complet … şi pentru care folclorul bănăţan rămîne prima şi cea mai mare dragoste.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Glasul de o deosebită frumuseţe şi acurateţe, bucuria cu care cântă, eleganţa cu care îmbracă costumul strămoşilor, sunt atributele care o definesc pe Zorica Savu şi o aşează în galeria interpreţilor de valoare din generaţia sa.

În ediţia de astăzi a emisiunii Cantec şi Poveste, mergem pe firul cântecului Zoricăi până la începuturi şi-i spunem La Multi Ani de Florii şi totodata cu ocazia zilei de nastere – 4 aprilie.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 marți 11.04.2017 de la ora 19.00 iar pe TVR Timișoara duminică 16.04.2017 de la ora 19.00, cu reluare luni 17.04.2017 de la ora 12.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

16:00 Forum economic

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara