loader
Foto

La „poveşti” cu pictorul Ştefan Câlţia

Expoziţia "Locuri", semnată Ştefan Câlţia, se află pe simezele Muzeului de Artă din Timişoara de la începutul lunii octombrie.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Vineri, în atmosfera inefabilă a lucrărilor, dar şi în prezenţa Maestrului Câlţia, va avea loc lansarea albumului care completează, fericit, o Lume.

Şase autori şi şaptezeci de imagini vor decripta, pentru publicul-cititor, esenţa luminilor, a umbrelor, a dealurilor, a clovnilor etc. Într-un cuvânt, a poveştilor „scrise” sau sugerate, de-a lungul a multe zeci de ani, de către Ştefan Câlţia.

Artistul a fost prezent în direct, astă-seară, însoţit de către directorul Muzeului de Artă al Timişoarei, prof. univ. dr. Victor Neumann.

Ediţia a II-a a Festivalului ANALOG MANIA are loc la Casa Studenţilor din Timişoara, în perioada 3-9 noiembrie. În acest an vor fi trei secţiuni oficiale (foto, film, muzică) şi o secţiune tribute (Digital 4 Analogue).

Festivalul Analog Mania este organizat de Emil Kindlein şi Ambulanţa Culturală în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor, Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest OSUT, Doi Zece Production, Asociaţia Cogito, Institutul Cultural Francez şi Consulatul Onorific al Spaniei.

A fost alături de noi, în direct, iniţiatorul evenimentului, Emil Kindlein.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, joi 30.10.2014 la ora 20.00 (cu reluare vineri 31.10.2014 pe TVR3 și TVR Timișoara la orele 10.00 și respectiv 11.00).

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

9:00 Tableta de sănătate (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara