loader
Foto

Galerie foto

La Timișoara, fotbalul și voleiul se pregătesc de liga I

Fotbaliștii de la ACS Poli Timișoara pregătesc ultimele trei etape ale sezonului regulat și playout-ul ce i-ar putea menține în primul eșalon, în vreme ce voleibalistele de la UVT Agroland sunt tot mai aproape de debutul în eșalonul de elită.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În multe privințe timpul pare să se fi oprit în loc pentru ACS Poli.

Echipa nu are conducători încă, după valul de demisii de la finele anului trecut, deși autoritățile păreau decise să tranșeze acest aspect încă de săptămâna trecută.

Curtea de Conturi București nu a deliberat la rându-i la contestațiile autorităților locale în privința finanțărilor din bani publici.

(w500)

Iar antrenorul Florin Marin și managerul sportiv Daniel Stanciu nu par să fi convenit asupra lotului cu care alb-violeții vor ”ataca” salvarea de la retrogradare.

La capitolul veștilor bune în ultima vreme, doar dobândirea dreptului de a se bucura de tradiția și culorile celui mai iubit club al Banatului pare să ridice moralul echipei înaintea jocului cu Voluntari de ”ziua îndrăgostiților”.

(w500)

 

În studioul emisiunii vine managerul lui ACS Poli, Daniel Stanciu, alături de Rică Neaga, fosta glorie a Stelei și omul de la care Sebișul așteaptă acum minunea promovării în liga secundă încă din acest sezon.

Una dintre cele mai serioase ”construcții” din sportul românesc e pe punctul de a-și arăta roadele. Proiectul pus pe picioare în voleiul feminin la Agroland de finanțatorul Horia Cardoș și antrenorul Dan Jitaru e la un pas de meciurile ce ar putea duce tânăra grupare din Timișoara în primul eșalon.

Artizanii acestuia vin în direct în studioul emisiunii pentru a dezvălui cheia succesului, dar și pentru a prefigura Satelitul de volei pe plajă din luna iulie, considerat cel mai grandios eveniment de profil găzduit vreodată de România.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 13.02.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 14.02.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara