loader
Foto

La Timișoara începe Campionatul European de Baschet feminin

România va juca la Sala „Constantin Jude” din Timişoara meciurile din grupa A a Eurobasket 2015.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara
Telejurnal Regional TVR Timișoara

Antrenorul echipei naţionale de baschet feminin a României, Florin Nini, a declarat la enisiunea „În prelungiri” de la TVR Timişoara că formaţia sa se va considera înaintea meciurilor egala adversarelor sale, deşi „tricolorele” au o grupă dificilă la Campionatul European ce debuteaza săptămâna viitoare.

„Concepţia mea este să ne considerăm egali cu orice adversar, altfel nu are rost să ne facem speranţe pentru a obţine rezultate bune”, a spus Nini.

România va juca la Sala „Constantin Jude” din Timişoara meciurile din grupa A a Eurobasket 2015.

Româncele joacă în 12, 13, 14 şi 15 iunie, de fiecare dată de la ora 20,30, împotriva Muntenegrului, Ucrainei, Franţei şi Cehiei. Primele trei clasate din grupă se califică în faza următoare a competiţiei.

Emisiunea "În Prelungiri" a fost transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 6.06.2015 de la ora 17.00 și redifuzată pe ambele canale duminică 7.06.2015 de la 1.45.

Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro//editie-in-prelungiri-343057

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara