loader
Foto

Galerie foto

La Timişoara s-a cinstit prin cântec şi joc strămoşesc „Mica Unire”

În spectacolul închinat zilei istorice de 24 ianuarie 1859, Mariana Anghel a fost invitata de onoare a ansamblului profesionist Banatul din Timişoara, sub bagheta dirijorului Sebastian Roşca.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Tinerii interpreţi bănăţeni Bogdan Firu, Georgiana Viţa, Ciprian Pop şi Stana Stepanescu aduc buchet de cântece bănăţene dar şi adevărate şlagăre din Ardeal şi Oltenia.

Coregrafii Brînduşa şi Nicolae Stănescu alături de instructorii coregrafi Floare şi Grigore Munteanu ne încântă cu trei generaţii de dansatori de la Centrul de Cultură şi Artă Timiş într-o împletire armonioasă a paşilor de dans din Banat, Moldova şi Ardeal.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 4.02.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 5.02.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 7.02.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 8.02.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara