loader
Foto

Galerie foto

La Timişoara – Zilele Muzicii Vieneze

Asociaţia Culturală Art Time vă invită la cea de-a patra ediţie a unui festival aşteptat de către melomani.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Zilele Muzicii Vieneze îneamnă trei seri de evadare din cotidian. În 21, 23 şi 25 iunie, în Parcul Botanic, Parcul Regina Maria şi Parcul Rozelor, Incanto Quartetto şi invitaţii lor vă dau întâlnire cu marii compozitori ai Austriei.

Concertele încep la ora 20.30, accesul este liber iar amănunte legate de program aflăm, în direct, dinspre moderatorul acestora, baritonul Cristian Rudic.

Ziua Mondială a Refugiatului este marcată şi la Timişoara. Evenimentele sunt iniţiate de către Centrul de Informare Europe Direct Timişoara (Fundaţia Student Plus) şi AIDRom - Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România.

Sub titulatura Rolul Spaţiului Public în Integrarea Culturală a Refugiaţilor vor avea loc dezbateri, concerte, vizionări ale unor filme.

Despre programul complet al zilelor de 16 şi 17 iunie aflăm amănunte dinspre Maria Ciorba – consilier Europe Direct Timişoara şi Flavius Ilioni – preşedinte AIDRom.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 14.06.2016 la ora 20.00, cu reluare miercuri 15.06.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

0:30 Monocrom (R)

(Reluare)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara