loader
Foto

Lansarea albumului de folcloric al orchestrei „MĂRUNŢELUL” din Arad

Vă invităm să descoperiţi povestea orchestrei „Mărunţelul” din Arad.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Vă invităm să descoperiţi povestea orchestrei „Mărunţelul” din Arad formată în mare parte din elevi şi studenti ai şcolilor de specialitate din Arad şi Timişoara, sub directa îndrumare a dirijorului Liviu Birta.

Invitaţi speciali în emisiune, doi tineri interpreţi care au confirmat în timp şi care reprezintă zone folclorice vecine Aradului: Stana Stepanescu din Banat şi Bogdan Toma din Hunedoara.

Arhiva TVR Timişoara prin rubrica „Cântecul de acasă” ne prilejuieşte întâlnirea cu cântecul lui Drăgan Muntean, Daniel Rosalim şi al tinerei oltence Ştefania Strejescu!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi, 7.06.2018, de la ora 19.00 (cu reluare vineri 8.06.2018 de la orele 2.00 și 9.00) iar pe TVR Timişoara duminică 10.06.2018 de la ora 18.30.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara